Интензивен почетен онлајн курс по германски

ПОПУСТ ОД 20% НА ИНТЕНЗИВЕН ПОЧЕТЕН ОНЛАЈН КУРС ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ЗА НИВОАТА А1.1 /А2.1

Настава посебно прилагодена според Вашите потреби која ја вршат високо квалификувани наставници по германски јазик. Фокусот на наставата е насочен кон усвојување на вештините: читАње, слушање, зборување и пишување и пренесување на граматиката на креативен и ефикасен начин за полесно изучување на германскиот јазик и постигнување на Вашите соништа.

 

  • Должина на курсот: 6 недели
  • 3 средби неделно по 135 минути
  • Вкупно часови по 45 минути: 54 часа
  • СТАРТ: 10 јуни
  • Потврда за посетување на курс
  • БОНУС: дополнителни 4 часа за подготовка на меѓународен испит!

За повеќе инфо можете да не контактирате на нашата Facebook страна Центар за германски јазик Илиеви или на телефонот 076 283 070

 

22 ГОДИНИ ИСКУСТВО И ПРОФЕСИОНАЛНОСТ ВО НАСТАВАТА ПО ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК


Е-пошта

Контакт податоци

Климент Охридски 35/3 7000 Битола

+389 47 221-336
+389 75 283 070

kontakt@cgjilievi.com