Online курс по германски јазик

Имате потреба да го научите германскиот јазик но распоредот на Вашето работно време или работни обврски не ви дозволуваат да го направите тоа?

Ние ви нудиме решени за ONLINE курсеви по германски јазик според вашите потреби каде и да сте и во било кое време. Одберете термин и време кога вас најповеќе ви одговара и вашето учење на германскиот јазик може да започне.

 

Flaer


Е-пошта

Контакт податоци

Климент Охридски 35/3 7000 Битола

+389 47 221-336
+389 75 283 070

kontakt@cgjilievi.com